Kommentarer

En rigtig havnefoged er et særsyn, men findes stadig — 2 kommentarer

  1. Ja vejret har stor betydning. Søndag lovede de svag vin fra skiftende retninger og vi sejlede ved 12-30 tiden. Ikke særligt varmt men små bølger, Vi sejlede til Vigø, Ilumø, til Bøjden og Horne. I Hornekrogen drak vi eftermiddagskaffe. Pludseligt var der noget der pustede mig i nakken – et stort marsvin svømmede rundt om båden 2 gange kun en halv meget fra os. Ved Damsbo badede vi i ca. 18-20 gr. varmt vand mit første “karbad” i naturen i år. Tirsdag startede grå og regnfuld men det blev havblik og 23 gr. vi sejlede til Helnæs og langs Skovkrogen hjem. Også “karbad” i dag nok 20-21 gr. Så nu er vi nået Helnæs bugten rundt.

    • Marsvin gør de det ikke så meget i i Den Botniske Bugt og den østlige del af Østersøen. I hvert fald har vi ikke set et eneste. Vi havde i øvrigt en lignende oplevelse med et marsvin lige syd for Bågø Fyr for mange år siden – sjovt og spændende.