Kommentarer

For 50 år siden — 1 kommentar

  1. Kære Bent.

    Hjertelig til lykke med fødselsdagen. Jeg har indtryk af, at I har haft det samme kølige, grå vejr, som vi har haft her. Heldigvis kan jeg glæde dig med, at sommeren kommer til Stavanger i dag og i morgen. Derefter bliver det trist igen. Pyt, det spiller egentlig ikke det helt store rolle, når man alligevel må arbejde. Kirsten har været i Danmark den sidste uge for at hjælpe Mette med at flytte ud af lejligheden. Hendes ting er nu sat i et depot. Så får vi se, hvor hun skal bo, når hun om et halvt år kommer tilbage fra praksispladsen på den danske ambassade i Riga. Peter er her hjemme. Det er lidt vanskelige tider i Stavanger på grund af den faldende oliepris; mange har mistet arbejdet, og der er få sommerjob at få, så han må gøre sig nyttig hjemme, og har snakket om at tage med os til Danmark om tre uger. Byen er mærkelig stille. Det er tydelig, at mange mennesker i år er rejst sydpå på grund af det elendige vejr.
    Nu er I jo kommet til Finland, så jeg vil anbefale jer at købe et stykke finsk tjæresæbe i en butik. Det vil fylde båden med den herligste finske lugt.
    Nu vil jeg børste tænder og gå på arbejde. Jeg håber at vi får en god tur i dag, og ser frem til at læse om dagen i aften.

    Kærlig hilsen

    Jacques